Dutch English German

Otelli

Ijs en patisserie
Waar dromen worden waargemaakt!


Otelli voert een uniek assortiment desserts welke innovatief en exclusief zijn. Uitstraling en ambacht moeten zich samenvoegen in elk dessert. Er wordt een breed assortiment gevoerd waarin schepijs, monodesserts, petit fours, taartjes, longeurs en dessertbuffetten zijn verwerkt. De exclusiviteit wordt gewaarborgd omdat Otelli enkel levert aan de eindverbruiker. Het eigen transport, verzorgt door de drie verschillende depots, zorgt voor een snelle service...
Lees meer... of ga naar de website www.otelli.nl

Vega Insiders

Diepgevroren- en koelverse, vegetarische- en veganistische maaltijdcomponenten. A tasty alternative.


Recentelijk zijn de vegetarische- en veganistische activiteiten binnen Zilverwerf ondergebracht in een nieuw bedrijf: Vega Insiders. Met onze jarenlange kennis maken we in een nieuw ingericht en uiterst modern pand in Udenhout een assortiment veganistische- en vegetarische maaltijdcomponenten. Denk hierbij aan vormproducten (voorgebraden en/of voorgegaard, eventueel gepaneerd of gekruid), gesneden ingrediënten of nagepasteuriseerde koelvers aangeleverde maaltijd verrijkers. Clean label waar mogelijk, vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen en veelal voorzien van de claim “eiwitrijk”. Ook hier bestaat standaard niet en geven wij flexibele invulling aan uw wensen op het gebied van plantaardige eiwitten. Hierdoor zijn wij voor de industrie, foodservice en retail dé specialist op het gebied van een smaakvol vegetarisch of veganistisch alternatief.
Ga naar de website www.vegainsiders.com

Nutrifoods

Veganistische delicatessen


In de buurt van Krakau, Polen, produceren we heerlijke fingerfood en burgers op basis van groenten. Ons jonge, dynamische en innovatieve team toont aan dat veganistisch en smaak hand in hand kunnen gaan. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, gecombineerd met traditionele recepturen met een modern en innovatieve twist: dat is ons geheim. Zo komen onze ingrediënten samen tot een smaakvol product. Onze producten zijn clean label, vrij van additiefen en allergenen en rijk aan natuurlijke eiwitten en vezels. Puur, eerlijk en duurzaam. 100% veganistisch – 100% smaak
Ga naar de website www.nutrifoods.pl

Meat insiders

Verse en diepgevroren maaltijdcomponenten.
Hét ingrediënt voor succes!


Sinds 1985 is JVB Meat Insiders actief op de markt van verse en diepgevroren maaltijdcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in een moderne bedrijfspand op industrieterrein Hoogeind te Helmond, Nederland en telt circa 85 medewerkers. Met een uitstekende kennis van de markt ontwikkelt dit enthousiaste team klantspecifieke vleesproducten. JVB Meat Insiders levert vleeshalffabrikaten en vleesvervangers die op doeltreffende, doelmatige en duurzame wijze geproduceerd worden, zodoende leveren zij een belangrijke bijdrage aan uw omzetgroei en zijn ze hét ingrediënt voor succes!
Lees meer... of ga naar de website: www.meatinsiders.com

Inelis

Gedurende meer dan 20 jaar, levert France Kebab, smaakvolle, kwalitatieve hoogwaardige en innovatieve (kebab)snacks aan de groothandel en service catering in de franse markt en daarbuiten. France Kebab is vele malen met prijzen onderscheiden op het gebied van kwaliteit, innovatie en smaak van hun producten. France Kebab voert hun kebab producten in alle verschijnings- en verpakkings vormen : kebab lamellen, kebab spies ….. France kebab staat voor een reeks hoogwaardige Kebab producten met een 100 % service garantie.

Ga naar de website: www.france-kebab.com

Petitpastry

Bij Petitpastry zijn we groots in petitfours we richten ons specifiek op het maken van petitfours van hoge kwaliteit. Naast ons vaste assortiment petitfours, is het mogelijk te kiezen voor productie op maat. Dit doen we voor bakkers – en horecagroothandels, retail en foodservicebedrijven in en buiten Nederland.

Ga naar de website: www.petitpastry.com

Innopastry

Innopastry wil ondervoeding en/of kauw- en slikproblemen verminderen door de ontwikkeling van eiwitverrijkte gebakjes en desserts. Genieten is hierbij een belangrijk speerpunt. Onze innovatieve producten voorzien in de behoefte aan extra voedingsstoffen bij ouderdom, of tijdens ziekte en herstel. De heerlijke, verrassende smaak en het aantrekkelijke uiterlijk zorgen ervoor dat eten weer leuk wordt.

Ga naar de website: www.innopastry.com

© Copyright BenF Media