Dutch English German

Heldens Tartaar & Filets


Heldens Food BV bestaat al ruim 30 jaar en wordt alom gewaardeerd om de unieke en smaakvolle filet americain en gemarineerde Tartaar. Geen ander bedrijf is het nog gelukt om van vers vlees zo’n mooie producten te maken met de bekende bijzondere bite en smaak. “Onze produkten produceren we nu al ruim 20 jaar op dezelfde wijze en werden onlangs nog door een testpanel van Chef’s Magazine zeer goed beoordeeld.


Goed nieuws is, dat Heldens vanaf 2012 ook met een koelverse filet americain op de markt komt. “De technieken zijn zodanig vernieuwd dat deze filet americain in de koeling veertien dagen vanaf de productiedag houdbaar is. De smaak is licht zoetig.” Het bedrijf heeft geprobeerd de kwaliteit van het bekende product, bevroren filet americain, te evenaren. Dit is zeker gelukt, want de jury van het eerder genoemde vakblad vond de koelverse filet americain van Heldens Food BV nog lekkerder dan de bevroren variant. “Van de koeverse filet americain hebben we ook een biologische variant.


Omdat de smaak van alle produkten van Heldens Food BV zo mild is, is het mogelijk voor een chef een eigen handtekening te zetten op het product. “Een keuken kan zich onderscheiden door onze neutrale filet americain of Tartaar te gebruiken en er nog iets aan toe te voegen. Zo maakt iedere kok zijn persoonlijke product met ons product als eerlijke basis.”


Heldens Heldens Heldens

Met deze koelverse filet americain is zeker iets moois te doen. Voeg bijvoorbeeld spekjes, pijnboompitjes, geraspte kaas en pesto dressing toe en je krijgt een prachtige carpaccio filet. Of wat dacht je van de combinatie met truffel mayonaise, ei en de filet americain?


Voor meer informatie, ga naar de website www.heldens.info

© Copyright BenF Media