Dutch English German

Heldens Tartaar & Filets

Dé specialist in vriesvers
Sublieme smaak


Heldens is gespecialiseerd in het produceren van gemarineerde tartaar en filet americain. Stuk voor stuk gemaakt van zeer vers, eersteklas rundvlees en te herkennen aan hun sublieme smaak. Een smaak die perfect behouden blijft dankzij het zogeheten vriesversproces daarnaast hebben we ook een assortiment koelverse en biologische filet americain...
Lees meer... of ga naar de website www.heldens.info

Otelli

Ijs en patisserie
Waar dromen worden waargemaakt!


Otelli voert een uniek assortiment desserts welke innovatief en exclusief zijn. Uitstraling en ambacht moeten zich samenvoegen in elk dessert. Er wordt een breed assortiment gevoerd waarin schepijs, monodesserts, petit fours, taartjes, longeurs en dessertbuffetten zijn verwerkt. De exclusiviteit wordt gewaarborgd omdat Otelli enkel levert aan de eindverbruiker. Het eigen transport, verzorgt door de drie verschillende depots, zorgt voor een snelle service...
Lees meer... of ga naar de website www.otelli.nl

Crème de la Crème Patisserie

Voor wie die zich wil onderscheiden!


Crème de la crème Patisserie uit Zoeterwoude, producent van exclusieve, hoogwaardige, smaakvolle patisserie voor de zakelijke gastronomische markt. Crème de la crème brengt het beste uit twee patisseriewerelden bij elkaar: exclusieve uitstraling en grote productiecapaciteit, service en distributie.
Lees meer... of ga naar de website www.patisseriespecials.nl

De Patissier


In 2011 heeft De Patissier zijn deuren geopend. Sindsdien staat het team van De Patissier klaar voor een vriendelijk ontvangst in de winkel vol met ambachtelijk bereide producten. Uiteraard heeft de boutique een breed assortiment patisserie- en verwenproducten.
Lees meer... of ga naar de website www.depatissier.nl

JVB Meat insiders

Verse en diepgevroren maaltijdcomponenten.
Hét ingrediënt voor succes!


Sinds 1985 is JVB Meat Insiders actief op de markt van verse en diepgevroren maaltijdcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in een moderne bedrijfspand op industrieterrein Hoogeind te Helmond, Nederland en telt circa 85 medewerkers. Met een uitstekende kennis van de markt ontwikkelt dit enthousiaste team klantspecifieke vleesproducten. JVB Meat Insiders levert vleeshalffabrikaten en vleesvervangers die op doeltreffende, doelmatige en duurzame wijze geproduceerd worden, zodoende leveren zij een belangrijke bijdrage aan uw omzetgroei en zijn ze hét ingrediënt voor succes!
Lees meer... of ga naar de website: www.jvbmeatinsiders.com

France Kebab

Gedurende meer dan 17 jaar, levert France Kebab smaakvolle, kwalitatieve hoogwaardige en innovatieve (kebab)snacks aan de groothandel en service catering in de franse markt en daarbuiten.
France Kebab is vele malen met prijzen onderscheiden op het gebied van kwaliteit, innovatie en smaak van hun producten. France Kebab voert hun kebab producten in alle verschijnings- en verpakkings vormen : kebab lamellen, kebab spies …..
France kebab staat voor een reeks hoogwaardige Kebab producten met een 100 % service garantie.

Ga naar de website: www.france-kebab.com

Jacobs Banketbakkerij

Banketbakkerij Jacobs kent een jarenlange geschiedenis. Al sinds 1966 bestaat het bedrijf onder de huidige naam. In ruim 50 jaar tijd is banketbakkerij Jacobs dé banketbakkerij van Leiden geworden. Niet alleen door de beste beste ingrediënten te gebruiken, maar vooral door hun grote passie voor het bakkersvak en de liefde voor de klanten is Jacobs een begrip in de stad geworden .In de loop der jaren is de naam Jacobs in Leiden en omstreken het synoniem geworden voor kwaliteit. Toch heeft de tijd bij de firma Jacobs niet bepaald stilgestaan. Zo wordt assortiment regelmatig vernieuwd en worden bestaande producten verbeterd. In 2013 zijn wij hiervoor zelfs beloond met de titel Bakker met Ster. In Mei 2017 is Jacobs toegevoegd aan de zilverwerfgroep onder de leiding van Marco en Tamara Kruit

Ga naar de website: www.jacobsbanket.nl

© Copyright BenF Media